Om os

Vi ved hvad vi taler om

Vi er eksperter i dørtelefoni, og har tjek på alt hvad der rør sig på markedet. Det seneste årti har vi hjulpet rigtig mange boligforeninger, samt mange mange private hjem, med den helt rigtige løsning ift. dørtelefoni. Hvad enten du foretrækker et helt klassisk system, hvor du nemt og enkelt kan låse hoveddøren op ved tryk på en knap, eller du er til de mere avancerede dørtelefoner, med integreret kamera og skærm, har vi anlægget til dig.

Vi har ikke lavet andet i 10 år, end at blive de bedste til salg og montering af dørtelefoner

En dørtelefon er et smart system, hvor du installerer et udendørs anlæg ved porten eller hoveddøren, samt et indendørs anlæg i din lejlighed. Skulle gæster komme på besøg, kan de blot ved tryk på en knap ringe dig op, så du hurtigt og effektivt kan lukke dem ind uden at bevæge dig udenfor lejligheden.

Vi har her hos dørtelefonteamet brugt alt vores tid på at studere og dygtiggøre os i alt hvad der har med dørtelefoner at gøre, derfor er det også vores spids kompetance, da vi ikke bestiller andet hele dagen end at montere dørtelefoner til private og boligforeninger.

I er meget velkommne til at kontakte os for et gratis tilbud.

Få et gratis tilbud

Udfyld formularen – så kontakter vi dig

Vores arbejdsgang

1. Kontakt

Skriv eller ring til os og vi er klar til at hjælpe dig

2. Gennemgang

Der aftales en besigtigelse, og tilbud fremsendes

3. Hvornår?

Vi aftaler opstart på projektet, som passer ind i jeres program

4. Arbejdet

Opgaven udføres, og vi forlader først pladsen når i er tilfredse

Følg os på Instagram