Pladeløsninger

Pladeløsninger

Skræddersyede løsninger til dine behov

Dørtelefoni har en lang række åbenlyse fordele og er tæt på uundværlige i bolig- og lejlighedskomplekser. Dels slipper du for besværet med at rende op og ned af trapperne, når gæsterne skal lukkes ind, men derudover skaber en dørtelefon også sikkerhed for beboerne i ejendommen.

Mange års erfaring i branchen har lært os at ikke to ejendomme er ens og ligeså er behovene til dørtelefoni heller ikke ens.

Dørtelefon Teamets pladeløsninger er skræddersyede anlæg, der matcher præcis de ønsker og behov du måtte have til funktionalitet, kvalitet og udseende. Det betyder at du som kunde får mulighed for at vælge præcis det specialdesign du ønsker til ejendommen og gør pladeløsningen til det helt rigtige valg for et lækkert og eksklusivt anlæg.

Reetablering af huller eller reparation efter installation er i nødvendig, da vores pladeløsningerne laves på specialmål og derfor vil dække eventuelt gamle huller.

Vores løsninger kan for eksempel laves i stål, messing og bruneret messing, ligesom de fås med en lang række af forskellige  RAL-farver. Anlæggene fås desuden med funktioner som for eksempel:

  • Trådløs dørtelefoni
  • Kamera/video
  • Adgangskontrol/brik/nøglekort
  • App/smart phone-styring

Med en pladeløsning er det også muligt for eksempel at få graveret evt. navn, husnummer, logo, m.m. i dit nye anlæg. Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre hvilke funktioner og designs vi kan tilbyde til dig og din ejendom.

Få et gratis tilbud

Udfyld formularen – så kontakter vi dig

Vores arbejdsgang

1. Kontakt

Skriv eller ring til os og vi er klar til at hjælpe dig

2. Gennemgang

Der aftales en besigtigelse, og tilbud fremsendes

3. Hvornår?

Vi aftaler opstart på projektet, som passer ind i jeres program

4. Arbejdet

Opgaven udføres, og vi forlader først pladsen når i er tilfredse

Få besøg af vores demovogn

Det er ikke nødvendigvis nemt og overskueligt at navigere i de mange muligheder for design, funktionalitet og materialer inden for dørtelefoner. Derfor tilbyder vi hos Dørtelefon Teamet muligheden for at få vores demovogn på besøg på din adresse. Vi lægger vejen forbi og demonstrerer forskellige modeller og løsninger, så du selv kan se og afprøve dem “live”.

Kontakt os for professionel rådgivning

Hos Dørtelefon Teamet altid klar til at bistå med kompetent rådgivning og vejledning, når du skal have installeret dørtelefoni. Kontakt os i dag, så tager vi en uforpligtende snak om dine ønsker og behov. Du kan ringe til os på telefon 31 34 06 19, skrive til os gennem kontaktformularen her på siden eller booke vores demovogn med det samme.

Dørtelefon Teamet

Din professionelle samarbejdspartner fra start til slut

Hos Dørtelefon Teamet har vi mange års erfaring inden for opsætning, reparation og service af dørtelefoner. Vi samarbejder med en bred vifte af anerkendte leverandører på markedet, hvilket gør os i stand til at levere skræddersyede løsninger af højeste kvalitet, der matcher lige netop de ønsker og krav du måtte have til dørtelefoni i din ejendom.

Med Dørtelefon Teamet på holdet får du:

  • Skræddersyede løsninger af højeste kvalitet

  • Kompetent rådgivning og vejledning af erfarne fagmænd

  • Mulighed for at se og afprøve vores dørtelefoner før du vælger en løsning

Følg os på Instagram