Dørtelefon med kamera til private og boligforeninger

Dørtelefon med kamera

Dørtelefon med kamera

Flere og flere boligforeninger, butikker, husejere og lignende vælger efterhånden at få installeret en dørtelefon med kamera. Det at få et dørtelefonanlæg, der både har kamera og lyd, betyder at brugeren ikke blot kan høre, men også se, hvem der ringer på sin dør. Det skaber en tryghed at vide, hvem der bliver lukket ind i ejendommen. 

På en dørtelefon med kamera kan man udover det at kunne se, hvem der ønsker adgang til ejendommen, også få opkaldet fra opgangsdøren på sin mobiltelefon. Dette gøres ved at installere en gateway eller en wifi-skærm. En meget praktisk installation hvis man ønsker at kunne lukke et fragtfirma, madleverandør eller evt. en håndværker ind. 

Der findes flere forskellige valgmuligheder, når det kommer til en dørtelefon med video. Vi hjælper naturligvis gerne med rådgivning af model, så det passer til jeres behov og prisklasse.

Uanset om du vil have den luksuriøse model, der passer til stilen i hjemmet, eller om du blot tænker i funktionaliteter, så har vi mange designs at vælge imellem. Vores ekspertise kommer dig til gode, når du er på udkig efter en dørtelefon med kamera. 

Kontakt os i dag for at høre mere om vores dørtelefon med kamera – de øger sikkerheden endnu mere.

Få et gratis tilbud

Udfyld formularen – så kontakter vi dig

Vores arbejdsgang

1. Kontakt

Skriv eller ring til os og vi er klar til at hjælpe dig

2. Gennemgang

Der aftales en besigtigelse, og tilbud fremsendes

3. Hvornår?

Vi aftaler opstart på projektet, som passer ind i jeres program

4. Arbejdet

Opgaven udføres, og vi forlader først pladsen når i er tilfredse

Hvorfor skal jeg vælge en dørtelefon med kamera?

Hvorvidt du skal vælge en dørtelefon med eller uden integreret video, er naturligvis helt op til dig og kommer an på dine behov. 

Der er dog en række overvejelser, som er værd at gøre sig, inden man lægger sig fast på en bestemt dørtelefon.

“83-årig kvinde bestjålet, da en kvinde, der havde oplyst, at hun kom fra hjemmeplejen, havde fået adgang til den 83-åriges lejlighed. Denne kvinde havde ringet på dørtelefonen og oplyst, at hun kom fra hjemmeplejen. Da offeret p.t. var i færd med at ansøge kommunen om hjemmehjælp, blev den fremmede kvinde lukket ind. De tog ophold i køkkenet, medens hoveddøren og døren til gangen blev lukket til. Efter ca. 5 minutters samtale i køkkenet forlod kvinden pludselig lejligheden. Den 83-årige anede uråd og konstaterede efterfølgende, at en ukendt medsammensvoren havde stjålet kontanter gemt i et skab i soveværelset”.

Denne anmeldelse er desværre blevet mere og mere almindelig hos politiet.

En dørtelefon med video har den egenskab, at den lader dig se hvem du lukker ind i ejendommen, når det ringer på døren. Med en video-dørtelefon får du en tryghed i at vide, at der ikke lukkes fremmede ind, som normalt ikke skal have adgang. 

Hos Dørtelefon Teamet har vi bidt mærke i at flere og flere af vores kunder vælger en videoløsning, da den giver mere tryghed.

Priserne samt kvaliteten af video dørtelefoner er efterhånden også blevet markant bedre de senere år. Hvor vi hos Dørtelefon Teamet for bare et år tilbage fik størstedelen af vores ordre med audio dørtelefoner, har vi nu bemærket at størstedelen går efter en videoløsning. 

Kontakt os for yderligere information eller tilbud.

Dørtelefon Teamet

Din professionelle samarbejdspartner fra start til slut

Hos Dørtelefon Teamet har vi mange års erfaring inden for opsætning, reparation og service af dørtelefoner. Vi samarbejder med en bred vifte af anerkendte leverandører på markedet, hvilket gør os i stand til at levere skræddersyede løsninger af højeste kvalitet, der matcher lige netop de ønsker og krav du måtte have til dørtelefoni i din ejendom.

Med Dørtelefon Teamet på holdet får du:

  • Skræddersyede løsninger af højeste kvalitet

  • Kompetent rådgivning og vejledning af erfarne fagmænd

  • Mulighed for at se og afprøve vores dørtelefoner før du vælger en løsning

Følg os på Instagram