Modulløsninger

Modulløsninger

Bredt udvalg af dørtelefoner

Hos Dørtelefon Teamet tilbyder vi en lang række af forskellige løsninger inden for dørtelefoni. Vi samarbejder med en bred vifte af leverandører af forskellige produkter inden for dørtelefoni, hvilket gør os i stand til at levere den helt perfekte løsning for dig – uanset om du skal bruge dørtelefoner til en hel boligforening, til en enkelt lejlighed eller til din private bolig.

Modulløsninger dækker over et stort udvalg af standardløsninger med forskellige funktioner. Behovene hos den enkelte forening eller i den enkelte bolig er aldrig de samme; har du brug for kamera i dørtelefonen? Skal den kunne åbnes via din smartphone? Skal den være med eller uden lys? Mulighederne er mange og ligeså er løsningerne, når du samarbejder med Dørtelefon Teamet.

De samarbejdspartnere vi benytter hos Dørtelefon Teamet leverer modulopbyggede anlæg, der gør det muligt at benytte eksisterende ledninger og installationer, hvilket kan give store besparelser på at få opsat nye dørtelefoner.

På sigt vil du ved valg af et modulopbygget anlæg sikre dig en løsning, hvor der er kort leveringstid på løsdele til fremtidig service. Herudover er der 10 års produkt garanti på vores anlæg, hvilket betyder er reservedelene er på lager i mindst 10 år efter de er gået ud af produktion hos fabrikanterne.

Kontakt os idag for at høre mere om Dørtelefon Teamets modulopbyggede løsninger.

Få et gratis tilbud

Udfyld formularen – så kontakter vi dig

Vores arbejdsgang

1. Kontakt

Skriv eller ring til os og vi er klar til at hjælpe dig

2. Gennemgang

Der aftales en besigtigelse, og tilbud fremsendes

3. Hvornår?

Vi aftaler opstart på projektet, som passer ind i jeres program

4. Arbejdet

Opgaven udføres, og vi forlader først pladsen når i er tilfredse

Kvaliteten er afgørende

Når man snakker dørtelefoner, dækker kvalitet over mange ting. Hos Dørtelefon Teamet bestræber vi os på altid at kunne tilbyde løsninger, hvor kvaliteten er i top på alle parametre. Først og fremmest skal lyd, og evt. video, fungere upåklageligt. Vi ønsker ikke at blive forbundet med skrattende lyd eller grynede billeder. Dertil skal teknikken være i orden, så der ikke er udfald eller nedetid på telefonerne. Sidst, men ikke mindst, skal vores løsninger også have lang holdbarhedstid. Udskiftning af dørtelefoner kan, afhængigt af omfanget, være et større projekt og derfor er det selvfølgelig vigtigt at den valgte løsning holder i mange år.

Kontakt os i dag og få den rette vejledning

Hos Dørtelefon Teamet har vi, gennem vores baggrund som elektrikere, mange års erfaring med dørtelefoni. Vi kan derfor tilbyde kompetent rådgivning og vejledning, så vi i samarbejde med dig, kan finde frem til en løsning, der opfylder alle de ønsker og behov du måtte have. Vi kan kontaktes på telefon 31 34 06 19 eller gennem formularen her på siden. Du har også mulighed for at booke vores demovogn til et besøg på din adresse, så du selv kan se og afprøve en række af de løsninger vi tilbyder.

Dørtelefon Teamet

Din professionelle samarbejdspartner fra start til slut

Hos Dørtelefon Teamet har vi mange års erfaring inden for opsætning, reparation og service af dørtelefoner. Vi samarbejder med en bred vifte af anerkendte leverandører på markedet, hvilket gør os i stand til at levere skræddersyede løsninger af højeste kvalitet, der matcher lige netop de ønsker og krav du måtte have til dørtelefoni i din ejendom.

Med Dørtelefon Teamet på holdet får du:

  • Skræddersyede løsninger af højeste kvalitet

  • Kompetent rådgivning og vejledning af erfarne fagmænd

  • Mulighed for at se og afprøve vores dørtelefoner før du vælger en løsning

Følg os på Instagram