Slip for ledninger og besvær
med en trådløs dørtelefon

Trådløs dørtelefon

Mange fordele med en trådløs dørtelefon

En dørtelefon er en uundværlig installation i enhver lejlighed. Du sørger for at kunne lukke besøgende ind uden at skulle ud at løbe på trapper, og uden at lade dem vente for længe ved døren. En trådløs dørtelefon er en nem og effektiv måde at komme de mange ledninger og løsdele til livs på. 

En trådløs dørtelefon kan installeres på mange forskellige måder. Fælles for dem alle er, at du får opkald direkte på din mobiltelefon eller tablet. Der kan vælges løsninger, hvor opkaldet kun kommer som lyd, eller både som lyd og video. Dørstationen kan leveres som modulopbygget anlæg, plade løsninger, eller ganske enkelt som en plade med en QR-kode, som du scanner for at lave opkaldet. Oftest vælges disse anlæg, når fremføring af ledninger er besværlige eller for stor en opgave.

Et kablet anlæg, hvor der vælges en fast dørtelefon i lejligheden, kan også kombineres med opkald på mobilen. Dette udføres både med og uden video, og kan tilkobles med en gateway, eller wifi-skærm i lejligheden. Dette er også en god måde for at kunne lukke personer ind i opgangen, når man ikke selv er hjemme, eksempelvis når man modtager pakker, madvarer, m.m.

Løsningerne er mange, så kontakt os og få et uforpligtende tilbud på en trådløs dørtelefon, der passer til dig og dine behov.

Få et gratis tilbud

Udfyld formularen – så kontakter vi dig

Vores arbejdsgang

1. Kontakt

Skriv eller ring til os og vi er klar til at hjælpe dig

2. Gennemgang

Der aftales en besigtigelse, og tilbud fremsendes

3. Hvornår?

Vi aftaler opstart på projektet, som passer ind i jeres program

4. Arbejdet

Opgaven udføres, og vi forlader først pladsen når i er tilfredse

Hvorfor ikke vælge en almindelig dørtelefon?

Det er naturligvis helt op til dig at afgøre, hvad for en dørtelefon, du mener, bedst kan opfylde dine behov.

Beslutningen om at installere en almindelig dørtelefon eller at skifte til en trådløs dørtelefon, kan bringe flere vigtige overvejelser med sig. Det er derfor helt essentielt at du træffer de rigtige beslutninger i processen, så du kan blive glad og tilfreds med dit produkt i sidste ende.

Vi bistår med vejledning og gode råd, og det er bare at løfte røret og ringe, så tager vi en uforpligtende samtale. Vi sætter dig, dine ønsker og dine behov først, og er klar til at lytte og hjælpe dig i din søgen, når du skal til at vælge en ny trådløs dørtelefon.

Dørtelefon Teamet

Din professionelle samarbejdspartner fra start til slut

Hos Dørtelefon Teamet har vi mange års erfaring inden for opsætning, reparation og service af dørtelefoner. Vi samarbejder med en bred vifte af anerkendte leverandører på markedet, hvilket gør os i stand til at levere skræddersyede løsninger af højeste kvalitet, der matcher lige netop de ønsker og krav du måtte have til dørtelefoni i din ejendom.

Med Dørtelefon Teamet på holdet får du:

  • Skræddersyede løsninger af højeste kvalitet

  • Kompetent rådgivning og vejledning af erfarne fagmænd

  • Mulighed for at se og afprøve vores dørtelefoner før du vælger en løsning

Følg os på Instagram