Special design

Udseende, materialevalg og mål efter dine ønsker. Tableauet bliver udviklet med en unik tilpasset løsning til din facade.

Materialevalg: messing, brunet messing, kobber og rustfri stål. Derudover tilbyder vi overfladebehandling i alle RAL farver.

Systemet kan leveres som audio, video eller GSM løsning og kan udvides med forskellige typer adgangskontrol.

Videx

Special design

Udseende, materialevalg og mål efter dine ønsker. Tableauet bliver udviklet med en unik tilpasset løsning til din facade. Materialevalg: messing, brunet messing, kobber og rustfri stål. Derudover tilbyder vi overfladebehandling i alle RAL farver. Systemet kan leveres som audio, video eller GSM løsning og kan udvides med forskellige typer adgangskontrol.

Videx svartelefoner

Den moderne svartelefon er i dag minimalistisk og kompakt med et stilrent udtryk. De fleste af vores svartelefoner er elegante og med rørfri betjening. De er udformet i det slidstærke ABS-plast og derfor er egnet til private boliger, samt virksomheder og institutioner.

Videotelefonen giver brugeren et optimalt overblik over hvem der ringer på, og har endvidere en lang række betjeningsmuligheder. Alt sammen i én kompakt løsning, der stadig fremstår diskret i rummet.

Enkelt design i høj kvalitet

Tilvalgsmuligheder

Tilvalg af ADK-løsning, kodetastatur, lampebelysning mv., er blot ekstra features der også er mulige at kombinere med systemerne.

Kodetastatur

Brugervenligt og funktionelt kodetastatur. Fås i forskellige varianter, såsom stand alone eller til integrering.

Adgangskontrol

Vi fører on-line og off-line adgangskontrol som stand alone system eller til integrering.

Viderestilling

Viderestil opkaldet fra det opsatte anlæg til mobiltelefonen, så der også er mulighed for at åbne døren, fra en anden lokation.

Ønskes der yderligere personliggørelse af tableauet tilbyder vi muligheder såsom: gravering af navneskilte, logo eller blot gade-nr.

Om Videx

Videx har vi dedikeret hverdagen til, at tilbyde den bedst mulige service og support.

Vi gør facaderne på danske bygninger mere indbydende og samtidigt skaber vi større tryghed for ejendommens beboere.

Vi arbejder kontinuerligt på at videreudvikle vores produkter og samtidig kunne tilbyde løsninger, der kan følge med den teknologiske udvikling, så vi også kan være i spidsen de næste mange år.

10 års

Leveringsgaranti

24 mdr.

Ombytnings- og reklamationsgaranti

Support

Hverdage: kl. 8-16
(Fredag: kl. 8-15)

Special design
i messing

Etableret special design i messing med havlmånelampe. Anlægget er lavet med en video-løsning med mulighed for at viderestille opkaldet, via GSM, til beboerens mobiltelefoner.

Titan
i rustfri stål

Her er etableret vores klassiske Titan tableau, til påbygget på væggen. Titan serien er udviklet med det formål for et slankere og mere fint udtryk, der med sine afrundede hjørner og kanter falder i tråd med den specifikke bygningsfacade.

Anlægger er opsat i en video-løsning med tilhørende 6378 videotelefoner.