WelcomeBob

WelcomeBob

Overraskende enkel videodørtelefon og adgangskontrol

Unik løsning til kontorfællesskaber, boligforeninger og erhvervsejendomme som letter administrationen, erstatter fysiske nøgler og giver en sikker og tryg adgang.

WelcomeBob videodørtelefon ringer direkte til din smartphone med video. Du kan se, hvem der ringer på, tale med dem og åbne døren direkte fra din smartphone, og uanset hvor du befinder dig
– på arbejdet, i gården eller på gåturen.

Den trådløse videodørtelefon

Med traditionelle dørtelefonanlæg skal der trækkes ledninger fra dørtelefonen til modtagerstationen i lejlighederne, og det er både dyrt, besværligt og ikke særligt bæredygtigt. WelcomeBob fungerer trådløst og bruger en smartphone eller tablet som modtagerstation.

WelcomeBob er en gennemtestet løsning med flere år på markedet.

Unikke Fordele med WelcomeBob

Med WelcomeBob får du friheden til at åbne for postbuddet, gæster eller håndværkeren direkte fra din mobiltelefon og trygheden ved at kunne se, hvem der står ved døren – hvor som helst og når som helst.

Enkel og brugervenlig administration

Du får et brugervenligt cloudbaseret administrationssoftware med mange funktioner. Det er dørtelefon-systemets hjerte og er her at alle ændringer foretages. Du har et godt overblik over aktive brugere, nøgler og døre, og kan nemt foretager ændringer på en hvilken som helst enhed med adgang til internettet.

Spar penge på unødvendig uddeling af nøgler. En WelcomeBob dørtelefon gør nøgler digitale og brugerne låser op direkte via deres mobiltelefon.