CTC

CTC Electronic

Med mere end 30 års erfaring står CTC Electronic for den højeste kvalitetsstandard og fremragende service inden for bygnings kommunikation.
De udvikler og producerer dør- og videotelefoni, sikkerhedssystemer og skiltning af høj kvalitet.
Deres særlige styrke ligger i produktionen af kundetilpassede løsninger indenfor specialdesignet pladeanlæg. Disse tilpasses konstant til nye markedsforhold og deres kunders behov.

CTC Electronic er certificeret i henhold til DIN EN ISO 9001:2015.
Kvalitetsstyring Standarden ISO 9001 er den mest udbredte og vigtigste standard inden for kvalitetsstyring, både nationalt og internationalt.
Alle deres produkter er CE-mærkede og opfylder de EU-dækkende krav til sikkerhed, sundhed og miljøbeskyttelse.

Udover CTC Electronic producerer kvalitetsanlæg følger teknologien trop. Dette ses bland andet i den måde, hvor de kan integrere analog og digitale kodetastatur/adgangskontrol.
Herudover har de også udviklet WIFI skærm til deres videoanlæg. Dette betyder at det er muligt at modtage opkald på mobiltelefonen ved opkald på anlæggene.
Ved de fleste andre producenter medfører denne løsning ekstra abonnement, men ikke CTC Electronic. Ved deres løsning downloades en gratis app, og denne kobles til videotelefonen i lejligheder via beboerens eget WIFI.

Grundlægger af CTC Electronic

Grundlægger af CTC Electronic, Simos Georgiadis, er uddannet elektroingeniør fra Frankfurt.
Simos, der er født i Grækenland og opvokset i Tyskland, er blevet en succesfuld iværksætter i elbranchen. Efter en lærlingeuddannelse og en uddannelse som elektrikermester grundlagde han sin egen virksomhed for over 40 år siden.

Simos

Han specialiserede sig i distribution og installation af dørtelefoner, postkasser og adgangssystemer.
Inspireret af sine egne design ideer, etablerede Simos sit eget produktionsanlæg i sit hjemland Grækenland for over 30 år siden. Kort tid efter begyndte han også at levere plader til kendte tyske producenter og forsyne dem med deres egen elektronik og logoer.
Som en naturlig udvikling af hans vision tog han det næste skridt og begyndte at designe elektronikkens indre funktioner.
Han etablerede pålidelige forsyningskæder med partnere fra Asien og udvidede sin produktionskapacitet ved at åbne endnu et produktionsanlæg i Athen, hvor design og samling af produkterne udføres.
Deres tyske kontor for de fleste centraleuropæiske opgaver er placeret i Frankfurt.