Bticino

Bticino

Bticino blev grundlagt i 1936 af brødrene Arnaldo, Luigi og Ermanno Bassani med navnet Ticino Electric Switches. De startede med at producere små metalartikler til forskellige anvendelser. I 1948 blev virksomheden til Bassani SpA og har specialiseret sig i fremstilling af elektriske komponenter, der bruges inde i huse, for at imødekomme den stigende efterspørgsel som følge af genopbygningen efter krigen. I 1989 sluttede Bassani Ticino sig til den franske gruppe Legrand og skiftede navn til BTicino.

Virksomheden er en del af International Group Legrand og opererer både på det italienske marked og på verdensplan med over 60 kontorer i udlandet. De vigtigste produkter inden for elektrisk udstyr er traditionelle kontakter, fejlstrømsrelæer og selvfølgelig dørtelefoner i mange designs.

Hovedkontoret ligger i Varese, hvor der er 1500 ansatte fordelt på design, produktion, kvalitet, test, marketing, administration og kommercielle kontorer. Virksomheden er til stede i mange lande i Europa, Latinamerika, Asien og USA.
I Danmark har Bticino været i over 30 år og har de sidste mange år været administreret af Legrand Danmark.

Derfor skal du vælge Bticino

Hvis man vælger at få et dørtelefonanlæg fra Bticino, så får man et produkt lavet i Europa og af en super god kvalitet. Deres anlæg er modulopbyggede og derved får man mange løsninger, der passer perfekt til de flestes behov. Anlæg vælges og opbygges separat til den enkelte kunde og opgave. Alt fra en almindelig audio løsning til en smart video løsning. Dette kan kombineres med adgangskontrol løsninger som fx chiplæser og kodetastaturer.

Teknologien går utrolig stærkt

Teknologien går utrolig stærkt og Bticino har som nogle af de eneste på markedet en videoskærm med indbygget wifi. Vælges denne så kan man både se sine gæster på skærmen i lejligheden, men også på sin mobil, hvis man er på farten eller bare ligger på sin sofa og ikke gider rejse sig. Opkald er både med audio og video.